Påklædning til virksomhedsmøde

Virksomhedsmoede

Når du skal møde nye kunder for første gang, er det vigtigt at gøre et godt førstegangsindtryk. Men det kan være svært at forudse, hvad dine kunder leder efter og hvilken taktik, der vil være bedst for at få en handel i hus.

Den letteste måde at give et godt førstehåndsindtryk til et møde er et iføre dig et pænt jakkesæt.

Jakkesæt giver et professionelt look

Det kan virke som en selvfølge for mange, men for nogen er jakkesættet ikke førstevalg, når dagens outfit skal findes frem. Til et virksomhedsmøde giver det et mere professionelt look, hvis du ifører dig et pænt jakkesæt, end hvis du møder op i jeans og sweatshirt.

Et jakkesæt udstråler professionalitet, og det er en meget simpel måde at efterlade dine kunder med at godt indtryk. Det nytter dog ikke noget at møde op til alle dine møder i det samme sæt, da en fast kunde hurtigt vil lægge mærke til det efterhånden, som møderne hober sig op.

Derfor kan det være en god idé at investere i mere end et enkelt jakkesæt. Hvis du ikke føler for at skulle have syv forskellige, kan du også nøjes med et par stykker, men vælg da nogle i mere neutrale farver som sort eller mørkeblå, så det ikke er alt for tydeligt, at du ikke skifter hver dag.

Læs også: Det pæne arbejdstøj til mænd

 

Vælg slipset, ikke butterfly

Hvis du investerer i et par jakkesæt i neutrale farver, kan du i stedet skifte skjorte og slips ud hver dag. Det er mere behageligt at få en ny skjorte på hver dag, så du ikke lugter af sved til virksomhedsmødet. Du kan eventuelt prøve at købe skjorter med striber eller andre neutrale mønstre, så du ikke kommer til at ligne en overtjener i hvid skjorte og sort jakkesæt.

Butterfly hører desuden ikke hjemme til et virksomhedsmøde, men passer langt bedre til mere festlige lejligheder. Til et møde vil et slips være meget passende, men sørg altid for at slips og skjorte matcher, når du klæder dig på om morgenen.

Herunder finder du nogle firmaer, hvor du kan købe slips, der vil passe godt til et virksomhedsmøde. Jakkesættene vil altid være bedst at få lavet hos en skrædder, så det passer dig helt perfekt.

  • Bugana.dk

Bugana sælger både slips, butterfly og og andre accesories til mænd. De har et stort udvalg, så det burde være muligt at finde noget.

  • Tieman.dk

Tieman sælger også alt, hvad du har brug for til dit jakkesæt. Udover slips sælger de også butterfly, seler og andet tilbehør.