Det bedste lån i 2020

Det bedste lån lige nu

Sidste år var måske fyldt med udgifter, som de fleste andre. Det kan være kontoen ser lidt tom ud i begyndelsen af 2020, men det findes der råd for. Med et lån kan du komme ovenpå igen, men hvilket er egentlig bedst?

Vinsa har set på de bedste lån online i 2020. Det er vigtigt at understrege, at det bedste lån afhænger af dine behov, men vi har fundet 3 gode kandidater på online markedet.

Sammenlign långivere og få svaret

Det første du skal gøre er at danne dig et overblik over de forskellige udbydere på markedet. Det kan forholdsvis let gøres online, hvor du vil få et indblik i renteniveauer, vilkår og krav. Når du skal til at finde det bedste lån, skal du i gang med at sammenligne alle lånefirmaerne.

Hvis du har fået et godt overblik, burde det ikke være noget problem at komme i gang med dette. Du kan sammenligne firmaerne på mange forskellige parametre og til sidst finde ud af, hvem du foretrækker at ansøge hos.

Top 3 ud fra ÅOP

ÅOP er altid det vigtigste at fokusere på, hvis du vil finde det billigste lånetilbud på markedet. Vinsa har derfor lavet en top 3 over udbydere med lave ÅOP-niveauer. Ifølge Laanomaten.dk vil følgende være blandt de billigste online. Nedenstående er ud fra et låneeksempel på 65.000 kroner over 5 år:

  • Bank Norwegian
  • Santander Consumer Bank
  • Basisbank

På Laanomaten.dk vil du i øvrigt nemt kunne sammenligne udbydernes forhold, renter og krav til dig som ansøger. De forskellige parametre du kan sammenligne, er størrelsen på beløbet, løbetiden, alder -og indkomstkravene, samt firmaernes renter og ÅOP.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er det mest retvisende tal over, hvor meget et lån reelt koster.

Det bedste lån er forskelligt fra person til person

Selv når du har sammenlignet alle disse faktorer, for at finde det bedste lån, kan du aldrig vide hvilket tilbud du ender med at få tilbudt. Det vil derfor kræve at du ansøger hos flere udbydere, så du modtager konkrete og håndgribelige lånetilbud retur. Din ansøgning bliver altid vurderet individuelt og kan derfor ikke vides på forhånd.

Hvad der så betyder “det bedste” for dig, ved du kun selv. Om du leder efter det største lånebeløb du kan få eller den laveste ÅOP, kan ændre meget på hvilket lånefirma du bør vælge.

Du er derfor nødt til at tage stilling til, hvad det skal være fokus på, inden du går i gang med at ansøge hos de forskellige udbydere. Men husk altid at indhente flere tilbud, så du giver dig selv det bedste udgangspunkt.

Gør dit forarbejde grundigt

Når du skal finde den bedste løsning, er det altså vigtigt at du gør dit forarbejde grundigt og gennemføre ansøgningsprocessen ordentligt. Det indebærer, at du undersøger markedet, indhenter flere tilbud og fokuserer på de rette ting. Se guide til ansøgningsprocessens 5 trin her.