Betting som sideindtægt

Tjen penge på betting

Hvis du alligevel bruger weekenden på at se fodboldkampe fra La Liga, Premier League eller Superligaen, kan du begynde at tjene penge på det ved at oddse på kampene.

Det kan fungere som en sideindtægt til jobbet, da der kan tjenes mange penge, hvis man finder de rigtige bonusser og er dygtig.

 

Tjen penge på betting online

Få glæde af store velkomstbonusser

Alle spiludbydere tilbyder en eller anden form for bonus, når du opretter dig som kunde. Ofte vil du få det første beløb du sætter ind på din konto, fordoblet, så du kan komme i gang med at spille så snart du er oprettet. Det kan du med op til 1.000 kroner ekstra at spille for.

Mange spiludbydere tilbyder rigtig store bonusser, så der er altså penge at hente ved at oprette spilkontoer hos forskellige firmaer. Men husk at tjekke gennemspilskravene hos det enkelte bettingfirma. Der er nemlig forskellige krav til, hvor mange gange du skal omsætte pengene, før du kan hæve din gevinst.

Herunder kan du se nogle af spiludbydernes velkomstbonusser og gennemspilskrav, så du nemmere kan vurdere dem over for hinanden.

Bet365

 • 100 % velkomstbonus ved første indbetaling
 • Op til 1000 kroner  ved første indskud – minimum på 100 kroner
 • Gennemspilskrav: Du skal gennemspille din bonus tre gange, før du kan få pengene udbetalt, og du har 90 dage til at spille den fri.

Unibet

 • 100 % startbonus ved første indbetaling
 • Op til 1500 kroner ved første indskud – minimum på 80 kroner
 • Gennemspilskrav: Du skal gennemspille din bonus minimum seks gang til minimum odds 1.40, og det kan gøres enten i odds- eller casinosektionen.

Oddset

 • 500 kroner i startbonus ved første indbetaling
 • Gælder kun ved indskud på minimum 500 kroner. Du kan ikke få over 500 kroner i bonus.
 • Gennemspilskrav: Du skal gennemspille den seks gange til minimum odds 1.50.

NordicBet

 • 100 % velkomstbonus ved første indbetaling
 • Op til 1000 kroner ved første indskud – minimum på 150 kroner
 • Gennemspilskrav: Du skal gennemspil din bonus ti gange til minimum odds 1.80, før du kan få udbetalt pengene

Du kan sammenligne og få det fulde overblik hos Cabanon.

 

Gevinsterne er skattefrie

En af de klare fordele er, at du kan få en god startbonus hos de forskellige spiludbydere og derefter tjene penge ved at følge med i fodbold, håndbold, eller hvad du ellers går op i. Men det bliver endnu bedre.

Gevinsterne er nemlig helt skattefrie, så foruden en “gratis” ekstra bonus og en ny hobby, kan du ligeledes trække overskuddet ud, helt uden skattepligt. Det vil sige, at du kan hæve pengene lige til din bankkonto.

På den måde kan du tjene ret mange penge, hvis du er dygtig til at bette. Det kræver selvfølgelig også en god portion held at vinde mange penge, men heldet plejer jo at følge den dygtige.

Mobil betting

En af de seneste tendenser i bettingbranchen er, at du kan spille på mobilen og lukke væddemålet før tid. Det giver dig ekstra muligheder som spiller og gør dine chancer for succes større. Vinsa kender i hvert fald mange, der har gode erfaringer med at bette live – for så at lukke væddemålet.

Mulighederne er mange og hvis du ikke har prøvet det før, vil du hurtigt opleve hvor stor underholdning og spænding det bidrager med. At tjene penge på betting, er ikke kun godt for bankkontoen, men kan udvikle sig til en ny hobby.

Bet365 og Unibet er to af de bookmakere, der er mest anerkendt for deres mobil bettingløsning, der fungerer enkelt og intuitivt.