Det fine arbejdstøj for mænd

Jakkesæt

Arbejdstøj forbindes ofte med slidstærkt og holdbar påklædning, der anvendes på byggepladser og til de mere fysiske jobs. Det er på ingen måde tilfældet, hvis man tager ordet i sin enkelthed.

Vi ser på den finere form for arbejdstøj i skikkelse af jakkesæt, skjorte og slips. Noget der får alle mænd til at se langt mere tjekkede og professionelle ud, hvilket i sidste ende kan ende med at få den store aftale i hus. 

Skab et professionelt og seriøst udtryk

Der er en klar årsag til at vi vælger at fokusere på det pæne arbejdstøj til mænd i denne artikel. Det er nemlig med til at skabe et professionelt og seriøst udtryk, der kan være afgørende i mange erhvervsmæssige sammenhænge.

Det kan være som leder, når du gerne vil respekteres og fremstå med autoritet over de ansatte, du har ansvaret for. Det kan være til møder med samarbejdspartnere, hvor du gerne vil have lukket en aftale eller skabt et salg til en kunde.

I alle tilfælde er der stor forskel på at møde op i en blazer eller polo trøje, frem for at komme i jakkesæt og slips. Alene det, vil gøre at du udstråler succes, penge og kontrol, hvilket er noget de fleste efterspørger.

På den led har det primært i underbevidstheden en væsentlig indflydelse. Det er jo ikke noget vi tænker grundigt over hver gang, men i underbevidstheden har det en beviselig effekt.

Det sikre valg: Jakkesæt, skjorte og slips

Vi har allerede været inde på hvad det pæne arbejdstøj bør bestå af og det mest sikre valg er jakkesættet, med tilhørende skjorte og slips. Butterfly er virkelig no-go i mange virksomheder, medmindre du arbejder i modebranchen eller lignende, hvor det er mere almindelig og velanset.

Overvej en firmaaftale

Hvis I er en større virksomhed eller har flere medarbejdere med behovet for jakkesæt, kan der være mange fordele i at lave en firmaaftale. Ikke mindst fra et økonomisk perspektiv.

Det kan enten være en firmaaftale de ansatte kan få glæde af som et firmagode, eller som virksomhed selv kan anvende når der skal investeres i påklædning. Der er nemlig flere anerkendte udbydere som tilbyder jakkesæt i forretningsøje med. En af disse er Herrernes Magasin, hvor du både kan finde stilfulde og afslappende forretningsjakkesæt.

David K optræder ofte i TV, særligt på Go’ Morgen på TV2, hvilket understreger at han er én af landets førende eksperter på området. Så altid masser af inspiration at hente hos ham.

Slips, sko og accessories

Nu kan jakkesættet ikke stå alene, da du skal have skabt en gennemgående smart og stilfuld stil. Du bør derfor udvide klædeskabet med et par sko og flere forskellige slips, alt efter hvilken skjorte du tager på.

Du kan finde passende slips, accessories, sko mm. hos flere shops online. Der er naturligvis mange shops og butikker at vælge imellem, men disse steder har de mange anvendelige modeller til erhvervsmæssige formål, såvel som til private fester og arrangementer. For de fleste vil foretrække både at kunne anvende påklædningen på arbejde og i private sammenhænge.