Lån til festival

Koncert til festival

Sommeren byder på mange festivaler, men det er ikke altid billigt at tage en hel uge ud af programmet og rejse med musik, ølbowling og festivalsmad.

Selvom der kan spares en del ved at tage mad med hjemmefra, løber prisen for en festival hurtigt op, når der skal købe billet og øl til alle dage. Hvis det kniber med at skrabe penge sammen, kan du overveje at tage et billige/gratis lån online.

Brug for lidt penge til festivalen?

Billetten er købt, tasken er pakket og festivalsstemningen er allerede er over dig, inden du er stået på toget mod Roskilde, Skanderborg, eller hvor du ellers kan nyde god musik og kolde øl hen over sommeren.

Men en uge med øl, burger og pizza kan hurtigt løbe op i et par tusind, og når du allerede har købt billetten, ville det da være en skam at løbe tør for penge, inden koncerter starter.

Hvis du frygter, at pengepungen ikke er helt nok til at klare en festivaluge, kan du tage et lån, så du ikke skal bekymre dig om andet, end at have det sjovt.

Læs også: Lån penge til ferien

 

Det behøver ikke være dyrt at låne penge

Der findes en række firmaer, der tilbyder, at man kan låne op til et vist beløb helt omkostningsfrit. Så hvis du ikke er interesseret i at skulle betale renter af dit lån til festivalen, kan du overveje et af de følgende selskaber, som alle tilbyder omkostningsfrie løsninger til nye kunder, hvis du kan betale pengene tilbage inden for en relativ kort periode.

  • VIVUS

Hos VIVUS er der muligheder for at låne op til 4000 kroner gratis. Du kan låne helt ned til 100 kroner. Det kræver, at man er fyldt 20 år og ikke allerede er kunde hos VIVUS. Du har 30 dage til at betale pengene tilbage.

  • Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan låne op til 3000 kroner gratis, hvis du er fyldt 23 år og betaler pengene tilbage inden 30 dage. Du kan forlænge lånet, men det vil medføre renter. Du kan få svar på din ansøgning inden for 5 minutter og have pengene på din konto, inden en time er gået.

Du kan få overblikket over mulighederne via online tjenester, hvor de samler de førende lånefirmaer. Her finder du Vivus, Kvikautomaten, L’EASY Minilån og andre førende udbydere på nettet. Et godt sted at starte, når du skal ansøge online.

DMCA.com Protection Status