Lån til festival

Koncert til festival

Sommeren byder på mange festivaler, men det er ikke altid billigt at tage en hel uge ud af programmet og rejse med musik, ølbowling og festivalsmad.

Selvom der kan spares en del ved at tage mad med hjemmefra, løber prisen for en festival hurtigt op, når der skal købe billet og øl til alle dage. Hvis det kniber med at skrabe penge sammen, kan du overveje at tage et lån online.

Brug for lidt penge til festivalen?

Billetten er købt, tasken er pakket og festivalsstemningen er allerede er over dig, inden du er stået på toget mod Roskilde, Skanderborg, eller hvor du ellers kan nyde god musik og kolde øl hen over sommeren.

Men en uge med øl, burger og pizza kan hurtigt løbe op i et par tusind, og når du allerede har købt billetten, ville det da være en skam at løbe tør for penge, inden koncerter starter.

Hvis du frygter, at pengepungen ikke er helt nok til at klare en festivaluge, kan du tage et lån, så du ikke skal bekymre dig om andet, end at have det sjovt.

Læs også: Lån penge til ferien

Hvad er mine muligheder?

Dine muligheder afhænger meget af, hvor mange penge du søger. Det har tidligere været muligt at låne 4.000 kr. rentefrit, men færre udbydere tilbyder det længere. I øjeblikket er udbydere som Lendon og Simbo blandt de billigste kviklånsudbydere, med en rentefri periode på 30 dage.

Det kan være en god mulighed, hvis du ved det bliver muligt at betale pengene tilbage inden længe. Så hvis du ikke er interesseret i at skulle betale renter af dit lån til festivalen, kan du overveje disse udbydere.

Har du brug for flere penge på kontoen, skal du typisk søge om forbrugslån. Her kan du ansøge alt fra 5.000 – 400.000 kr. online, så der er noget for enhver smag. Mulighederne er generelt mange på online lånemarkedet, så det er vigtigt at du undersøger udbyderne og sammenligner, således du ender med den bedste løsning.

Det er ikke noget der bare lige sker, men som kan kræve lidt forarbejde. Til dette formål er sammenligningstjenester som Mkom.dk en god hjælp, hvor du enkelt kan få overblik over udbyderne, hvad de kan tilbyde og hvilke krav du skal opfylde som låneansøger. Herefter kan du enkelt og uforpligtende udfylde en ansøgning hos de udbydere du foretrækker.