Styrk privatøkonomien med pristjek

Styrk privatøkonomi

Har du lyst til at styrke privatøkonomien uden at skære synderligt ned på dit forbrug?

Det har de fleste og det er faktisk et drømmescenarie, der ikke behøver at være urealistisk.

Det kan nemlig blive til virkelighed, hvis du får tjekket dine vigtigste udgiftsposter og udbydernes priser. Det indebærer alt fra abonnementer, til forsikringer, a-kasse, lån og meget mere.

Pristjek er vejen til at opnå markante besparelser. Mere om det her.

Prissammenligning er den nemmeste vej

Når du skal i gang med pristjek, er der ingen tvivl om at prissammenligningssiderne er den klart nemmeste og hurtigste vej til at blive klogere.

Du kan på ingen tid på et grundlæggende kendskab til udbydernes priser og dine muligheder som forbruger. De er til for dig og skulle du selv tilegne dig informationen, vil det tage mange timer.

Så gør brug af dem, når du skal tjekke hvor din udbyders priser ligger i forhold til dine alternativer. De fleste vil opleve at der kan spares flere tusinde kroner årligt. Alene ved at bruge lidt tid på pristjekket.

3 af de vigtige pristjek

Kan du ikke helt overskue at skulle alt igennem, har Vinsa her fremhævet 3 af de vigtigste. Dem hvor der kan vindes mest. Det drejer sig om dit mobilabonnementet, dine forsikringer og dit lån. Nu findes der flere sider du kan anvende, men for at du nemt kan komme i gang med pristjekket, har vi her fremhævet 3 af de bedre; en til hvert område:

1. Findino.dk – Til mobilabonnementet

Til at tjekke dit mobilabonnement kan du besøge Findino.dk, hvor de har oversigter med alle udbyderne. De har en smart sorteringsfunktion der gør du kan sætte dine ønsker til pris, GB data, binding etc., så du udelukkende får fremvist relevante mobilabonnementer. Derudfra kan du sammenligne løsninger på et grundlag, hvor du er sikker på de opfylder dine behov. Det gør det mere ligetil og giver overblik, når du skal finde det bedste mobilabonnement på markedet.

2. Comparo – Til forsikringen

Comparo er en smart tjeneste til at beregne priser på forsikringer. Det kan enten ske ved at indtaste nummerplade ved bilforsikringer eller afrejse/hjemrejse dato ved rejseforsikringer.

På den led har de skræddersyet sammenligningen til præcis det du søger information om. Det eneste ulempe er, at de kun dækker rejse- og bilforsikringer. Altså ikke ulykkes -og indboforsikringer med videre.

3. Danlaan – Til lånet

Danlaan er en rigtig brugbar låneside, hvis du overvejer at optage lån på nettet. De fremviser nemlig ÅOP-satser og lånemuligheder hos de forskellige udbydere. På den måde kan du hurtigt få et værdifuldt indblik og søge hos dine 2-3 favoritter.

Det er vigtigt at du søger flere steder, da du aldrig kan vide hvem der er billigst på forhånd. Inden for lånebranchen kan du altså kun få et indtryk på forhånd – ikke klarhed over hvem der med sikkerhed er billigst.

Ved bank -og realkreditlån kan vi anbefale dig at anvende MyBanker.dk, da denne side kun er målrettet online lån.

Opdateret 11. juni 2019