Styrk dit CV med kursus i Excel

Styrk CV med Excel kursus

De fleste virksomheder, om så de er store eller små, benytter Excel på den ene eller anden måde. Dette skyldes at programmet er meget alsidigt og har utroligt mange nyttige funktioner.

Derfor kan det være et stor fordel at have et Excelkursus stående på dit CV når du søger nyt job.

 

Sådan bruges Excel i erhvervslivet

Excel er et regnskabsprogram i Office-pakken, der bruges af virksomheder til at lave beregninger, optegnelser og grafer. Ud fra disse beregninger i Excelark kan virksomheder tage forskellige forretningsmæssige beslutninger. Mange bruger dog også programmet privat.

En virksomhed kan i Excel, holde optegnelser over salgstendenser, og kan derfor hjælpe virksomheden til at se ændringer i salget. I et dokument kan man for eksempel føre log over virksomhedens daglige, månedlige og årlige salg.

Mange firmaer bruger også programmet til at indføre optegnelser omkring udgifter til marketing, da dette er en stor del af en virksomheds vækst, men også kan rumme store udgifter for et firma. Det er dog vigtigt at virksomheden kan se et afkast og en effekt i de penge de bruger på marketing, og Excel kan præsentere disse oplysninger på en meget overskuelig måde.

Regnearket kan også bruges til at lave grafer og præsentationer til kvartalsrapporter, som kan virke overskuelige for investorer og andre forretningsforbindelser.

Mange holder der ud over også styr på deres medarbejderes informationer såsom personlige oplysninger, lønsatser, provisioner og meget andet i et Excelark. Hertil kommer det at Excel har en krypteringsfunktion, således at medarbejdernes data ikke kan udsættes for identitetstyveri.

Tag et Excel kursus

Som du måske kan fornemme, er der mange gode grunde til at tage et kursus i brugen af Excel hvis du gerne vil have et job inde for erhvervsbranchen, og det vil klart være med til at styrke dit CV. Hvis du er interesseret i at tage et Excelkursus kan du gøre det på flere forskellige måder, men det nemmeste og mest tilgængelige er via et e-bog kursus, som det du kan finde hos https://excel-guiden.dk/.

Et alternativ til en e-bog som Excel Guiden, er et videoundervisningskursus som det du finder hos NemProgrammering.dk. Du kan læse mere om dette videokursus her: Excel kursus via video.

Fordelene ved et online kursus, frem for et kursus hos en aftenskole eller lignende, er at du vil have e-bogen liggende så du kan læse den igen og igen, du kan gå til og fra din læsning, og har måske endda videoer som du også kan gense.

Der findes mange forskellige Excelkurser og på mange forskellige niveauer, så selvom du måske bruger programmet dagligt, kan du altid lære mere, og måske lette dit daglige arbejde, ved at tage et kursus.