Sådan sparer du penge på webhotellet

Spar penge på webhotellet

Det koster efterhånden ikke ret meget at købe et webhotel i dag, men selvom det er billigt, så kan man vel lige så godt spare det man kan.

I denne artikel vil Vinsa derfor give dig et par tips til, hvordan du kan spare penge når du køber webhotel. Der findes mange rabatkoder på nettet og sammen med kampagner & tilbud, er de den nemmeste metode.

Brug rabatkoder

En af de første ting du kan prøve er, at søge efter rabatkoder til det webhotel du har i tankerne via Google.dk. Det er nemlig sådan, at rigtig mange webshops er begyndt at tage imod rabatkoder, når du handler hos dem. Disse rabatkoder opretter de selv, så du som kunde nemt kan finde og bruge dem hos den givne webshop. Det er både smart for webshoppen, fordi de får dig til at handle hos dem, men det er også smart for dig, som alligevel havde tænkt dig at handle der, da du på den måde får rabat på dit køb.

Du finder rabatter til næsten alt på nettet, og det inkluderer også webhoteller. F.eks. har vi netop selv prøvet at søge på ”Meebox rabatkode” på Google og fandt denne Meebox rabatkode, som giver dig hele 25% rabat på dit køb.

Du kan selv prøve på samme måde at søge efter din webhoteludbyder med ”rabatkode” efter navnet, og du vil med sikkerhed finde noget der kan give dig en form for rabat. Nogle steder får du x-antal procent på købet, andre steder får du måske de første tre måneder gratis. Fælles for alle rabatkoder er dog, at du sparer penge!

Tilbyd selv rabatter

Hvis du selv har én eller flere hjemmesider med gode besøgstal, har du også muligheden for at tilbyde disse rabatter. Det kan du gøre ved at henvise dine brugere til aktive rabatkoder, tilbud og lignende, der kan spare dem penge.

Der findes flere metoder til at komme i gang med dette, men din indtjening kommer typisk hver gang du er med til at konvertere en kunde. Altså sende en kunde fra din hjemmeside til fx. Meebox, hvorefter vedrørende laver en bestilling. Tilsvarende, hvis du har en hjemmeside om tøj, smykker eller computere.

Du kan ligeledes blive betalt pr. klik på et banner, en kampagne eller lignende. Hvad der er bedst og mest rentabelt for dig, vil dog være meget forskelligt og afhænge af flere faktorer.

Efter finanskrisen er mange danskere blevet mere prisbevidste og det er en af årsagerne til, at flere og flere sammenligningstjenester vinder frem. Aktuelle rabatkoder og tilbud er andre metoder til at opnå markante besparelser som forbruger.

Så hvis du selv har en hjemmeside, eller arbejder på at få lavet en, kunne det være en idé at fortælle dine besøgende om diverse muligheder.