Lommebudget app – få styr på økonomien

Lommebudget ér en af de mest populære økonomi apps på markedet netop nu. Den har hurtigt fået indtog på det konkurrenceprægede appmarked, hvor specielt unge danskere har taget den til sig. Den gør det nemlig helt ligetil og overskueligt. at få styr på privatøkonomien.

Mange unge på 18 til 25 år har aldrig prøvet at lægge et budget, eller gider ikke bruge tiden på det. Senest har en undersøgelse af YouGov vist at omkring halvdelen af unge i denne målgruppe, aldrig har været i gang med budgetter.

Noget der kan få store konsekvenser for privatøkonomien og hurtigt give dig et behov for lån. Vinsa.dk ser nærmere på Lommebudget applikationen, hvad den kan og hvorfor den er blevet så udbredt. 

En populær budget app hos unge

Det er Penge- og Pensionspanelet der er kommet med budgetapp’en og den er blevet udbredt med over 50.000 downloads. Det er specielt målgruppen på 18-25 år der har hentet applikationen, der skal hjælpe unge med at styre pengene og få lagt gode budgetter.

Der er ingen tvivl om at én af de klare årsager til populariteten er, at den møder unge danskere i øjnehøjde. På et område hvor de føler sig hjemme og elsker at befinde sig. Vi taler om appmarkedet og i en tid hvor unge er vilde med at downloade applikationer, er det oplagt at ramme dem på den platform.

Det er specielt følgende tre fordele du vil få glæde af ved at anvende Lommebudget:

  • Gratis sparetips og gode råd
  • Overblik over forbruget og økonomien
  • Nem og fleksibel adgang til dit budget

De færreste gider at kæmpe med excel arket og opdatere det jævnligt. Nu får du muligheden for at have det med dig overalt via mobilen og det er rigtig nemt at anvende.

Tjek også: 10 tips til en bedre privatøkonomi

Vi har fundet en video frem, der præsenterer mulighederne og hvordan Lommebudget app’en fungerer:

Mange unge på 18-25 år søger lån

Hvorfor vælger vi at sætte fokus på Lommebudget applikationen? Virkeligheden viser at mange unge ender i økonomiske problemer og får opbygget en gæld med baggrund i lån. For manges vedkommende er det er udtryk for, at man ikke helt formår at administrere pengene ordentligt.

Omvendt kan der være situationer hvor et lån bare er vejen frem. Ikke desto mindre er en budget app rigtig anvendelig til at få mere økonomisk overskud i hverdagen.

Ironisk er det, at lånemulighederne faktisk er mere begrænsede for 18-19 årige, da udbyderne godt ved at denne målgruppe har mindre erfaring med budgetter og privatøkonomi.

Det kræver derfor at du undersøger markedet grundigt, hvis du vil finde frem til de lånefirmaer der tilbyder lån til personer på 18-19 år. Udbydere som Basisbank og Santander Consumer kan sagtens hjælpe dig, men udvalget er betydeligt mindre end ellers på online markedet.