Få billige lånemuligheder online

Billige lånemuligheder online

En stor del af ansvaret ligger hos dig selv, når du skal finde de billige lånemuligheder online. For der ER lånefirmaer med lave renter, men det billigste finder du ved at søge flere steder.

Vinsa anbefaler at du benytter dig af lånetjenesten Stlaan.dk, hvor du nemt og enkelt kan se dine personlige muligheder, alt efter hvad du søger. Det kan du alt efter om du søger et specifikt lånebeløb, eller har en bestemt alder.

Der findes mange gode låneportaler på nettet, som kan give dig overblikket, men det er op til dig at få ansøgt og indhentet flere tilbud – valgmulighederne er mange.

Dit forarbejde gør en forskel

Ligesom med alt andet her i livet, får du ofte det bedste lån, hvis du har sat dig ind i dine muligheder og hvad lånefirmaerne kan tilbyde dig. Det kan virkelig betyde meget for, hvilket lån du ender med. Om du bare går ud og tager det første og det bedste, eller om du forsøger at danne dig et overblik.

Kendskabet får du nemlig brug for, når du skal til at søge hos de 2-4 selskaber du foretrækker. For lad os understrege, at du kun kan vide hvem der er billigst ved at indhente konkrete lånetilbud. De renter du finder i sammenligningsoversigter og på deres hjemmeside, er kun vejledende. Du kan ikke vide hvad du bliver tilbudt på forhånd. Det afgører kreditvurderingen.

Selvom det kan være surt at skulle udfylde 3-4 ansøgninger frem for en enkelt, vil det forarbejde du laver – inden du underskriver en låneaftale – gøre en stor forskel for dine samlede omkostninger. Så brug den tid det tager, da det ikke behøver at være mere end 30-40 minutter.

Du skal kunne opfylde krav til alder, RKI og indtægt

Det nytter selvfølgelig ikke noget, at du bare ansøger på livet løs hos alle tænkelige udbydere. Sæt dig først ind i, hvilke krav de forskellige lånefirmaer har til deres ansøgere. De fleste har ikke de store krav, men der er alligevel nogle få ting, som du får svært ved at komme uden om.

Du skal som minimum være fyldt 18 år for at blive accepteret. Nogle steder er aldersgrænsen højere, men det er meget sjældent at den er over 23 år. Desuden må du ingen steder være medlem af RKI, da firmaerne selvfølgelig ikke er interesserede i at udlåne penge til dårlige betalere. Den sidste ting der går igen er, at du skal have en fast indtægt for at blive godkendt.

Billige lånemuligheder afhænger af dine forhold

Forarbejdet er vigtigt, når du skal finde det rette lån til dine behov, men hvis du vil have et billigt lån, er der også mange andre faktorer der spiller ind. Når du ansøger hos de forskellige lånefirmaer, vil de lave en kreditvurdering af din privatøkonomi, hvor udfaldet vil have en effekt på, hvilke renter og omkostninger du kommer til at få.

De kigger på din indkomst over det seneste år for at vurdere, hvor meget de kan regne med, at du kommer til at tjene, og de kigger på din opsparing for at vurdere, hvor meget du er sikret, hvis du skulle komme bagud med betalingerne. Hvis du har en høj indkomst og en stor opsparing, kan du altså få et rigtig billigt lån.

Kreditvurderingen er et andet område du bør have fokus på, hvis du vil have billig finansiering. Forbrugerrådet Tænk har tidligere skrevet en artikel om, hvilke aspekter du bliver kreditvurderet ud fra som kunde. Læs den her.